Hej i sommarnatten!

Denna dag har vi bott utomhus. Det är få minuter jag varit på insidan lyan, och jag älskar´t! Morgonen var som sagt lite regnig, men det var bara mysigt. Resten av dagen har varit strålande solig och tokvarm. Och vi har donat och grejat och varit iväg och handlat massor av blommor, jord, blomlådor och trädgårdsredskap. Och målat trapphylla och planterat och sått i pallkragen och planterat om och  fixat och och och, och njutit som bara den! Kära vännen C har varit mitt stöd genom planteringen, av mina första egna blomlådor- stort!

IMG_8218

Sockerärtor, sallad, ett par blomsorter och örterna… dom bor numera i min fina, fina pallkrage.

bild (42)Jag hade kunnat handla hur mycket som helst i detta blomsterland idag… men det är inte gratis med blommor precis! Tur jag hade två kloka med mig som kunde hejda! 😉

IMG_8220Här ser du en del av det vi kom hem med. Fina blomlådor blev det!  (Tack Storan för hjälpen via luren idag!! <3)

IMG_8255Alltså, det är så vackert… livet och det där. Ofattbart- fast ändå inte.

IMG_8226Jomen jag köpte ett bord och två stolar idag också, av en gullig tjej här i området. Kostade lite och ingenting. Kanske det mest rejäla jag släpat hem i möbelväg. Så fint. Jag är helnöjd och M med- som slipper skrapa, målamålamåla! 😀 Vi premiär-åt vid det, bland blommor och grejs, mitt på gräsmattan.

IMG_8240

Nu har jag min alldeles egna lilla trädgård. Jag är så lycklig!

IMG_8251

Vi kallar denna bild för en ”sneak peak”. 😉bild (41)

När vi påtat på i vår trädgård hela dagen, stack vi ut i skogen och sprang back-intervaller.  Härliga tider! 😉 Styrka när vi kom hem och som belöning…

IMG_8260

…somrigt kvällsfika. Rabarber- hallon- och jordgubbskräm. Och nu är ju mannen hemma, så krämen var så sur så det drog bakom öronen. Men ooh, vad jag njöt ändå! Hunken är ju hemma liksom! 😀

Åh, ljuvliga dag! Massa friskluft som gjort mig full av energi och samtidigt alldeles, alldeles utmattad, ända ut i tårna. Jag kommer sova som en prinsessa!

HOPPAS ATT DU HAR HAFT EN FIN SÖNDAG!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4