En söndag med extra allt!

Extra lång sovmorgon, extra god frukost, extra varmt i solen.. okej nu ska jag ge mig! Men det vaar varmt och überskönt  i solen och otroligt mysigt i hammocken och syrénerna har doftat ännu lite mer idag och korven som pappa grillade till lunch var ännu lite godare än vanligt (höghög kötthalt=brabra). Och dagens pw var så vacker så oj och dessutom fick jag äntligen plocka mitt älskade gift. Och avslutningen på dagen var i toppklass; en liten prommis med ännu mera liljekonvaljsplockning, med Storan. Och dessutom, fick vi äta M´s rabarberpaj när vi var tillbaka. Alltså….. en söndag med extra allt!

Jag älskar´n!

 IMG_9049

Gó-frukost ute på altanen. IMG_9046

Min blogghörna för dagen,  hemma hos mina päron. Rätt mysigt och vilken söt (om ej lite bekymrad) sekreterare jag har.IMG_9062

Den underbart doftande syrénen.

image (1)

På slutet av vår walk. Det var väldans högt gräs ute på ”lägdan” tyckte hunden Tore.

image (2)

Jag tyckte däremot att det var himla festligt och äventyrligt. IMG_9077

Jag drog med M på mina braiga blomställen i byn, där vi plockade två utav mina favoritblommor; liljekonvalj och förgät mig ej. Liljekonvaljer är lika vackra som giftiga. Och doftar hiiiiimmelskt!

IMG_9095

 Såklart fick mamsen en bukett!

bild 2

Och efter middagen drog vi då till Storan och hennes fina familj… dom bor så makalöst vackert till!

bild 1

Två av fyra systrar. Saknar er andra tu, kom hem nu. (rim, oh så vackört!)

bild 4

Rabarberpaj och en klick lättvispad grädde. Så sommargott!

Nu heter denna söndag nattnatt och jag måste sova, med ett gott rabarbertäcke i magen och ett annat magen. Det kommer bli kanon! Jag ska upp tiiiiidigt, tidigt imorn.

Hoppas att du har haft en härlig söndag, med sånt som DU mår bra av!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4