Mitt blomster-uppdrag är slutfört för detta år. Planteringarna är klara! Jag älskar ju att plantera och grejsa med blommor. Så det här har, som vanligt, varit två lyxiga dagar enligt mig!

20130611-182424.jpg
Lite skitiga händer räds jag inte. Kanske tydligt…

Men vet du!

Idag när jag var så nära vår ”giftaskyrka”, så vart jag så sugen på att minnas den där dagen lite extra. Så jag ställde mig där på kyrktrappen och drömde mig bort och allt var så himla vackert. M var så vacker och jag var så vacker… Jag hade lockar i håret, M’s hand i min, våra älskade runtomkring oss..

20130611-182138.jpg
ohoojojoj ..DÄR, vaknade jag ur min dröm. Skrattade gott åt mig själv…där stod jag, själv. Iklädd gröna alldeles för stora militärbrallor, M’s tokgula gamla myströja, jordig något fruktansvärt, kolsvart under naglarna, ruffsig i håret OCH med ett horn i pannan……

20130611-182506.jpg
Men jag log ändå. Jag är ju lycklig!, tänkte jag. Och det, är det viktigaste! Med eller utan krona och lockar i håret.

Nu har jag kommit hem ifrån jobbet, duschat, dragit på mig ett par shorts, ätit svärfars goda middag och precis nunu, landat hemma hos mina päron. Jag älskar att vi kan flänga mellan våra föräldrar såhär. Så, en kväll i min älskade, kvälls-sols-täckta lilla by är det som väntar! Jag älskar lugnet här.

Jag är tacksam!

20130611-182514.jpg
dagens syrén, den doftade himmelskt!
Du! En kom-ihåg-lapp ifrån mig till dig; Kom ihåg att stanna upp! Andas! Dofta! Titta! Njut! Ta hand om Dig!

Ha en skön kväll!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4