Tänk att jag hann!

Vara i sommarstugan innan vi åker norrut alltså. Jag är så himla glad för det! Världens mysigaste dag har vi haft här ute vid havet. Vi har städat den årliga stugstädningen, inför midsommar och ätit mammas goda lasagne. Jag har spatserat runt med kameran och fotat och känt gräset mellan tårna. Och till sist har jag och mannen sprungit den där älskade rundan, den som ibland slingrar sig alldeles bredvid vattnet och ibland når höjder som får en att dåna.
Åh, tänk att jag hann! Jag har fått mig en dos av hav, sommarstuga och ute-på-landet-lugn… Lycka!

20130615-174515.jpg
40 stycken fönsterrutor, med spröjs, har jag ägnat mig åt att putsa idag. Passade även på att sola ibland! 😉

20130615-174127.jpg
7 kilometer löpning. Idag var det både uppför och nedför. Galet skönt! Denna bild fotade jag i farten;)

20130615-174134.jpg
Du och Jag.

Nu ska vi åka hemåt, mot mina svärföräldrar, för middag och mys. Snacka om lyx! Jag är tacksam.

vad har du gjort idag?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4