Vad vore jag utan honom…?

Det är både en och två gånger jag funderar på det. Men jag kommer alltid fram till, att jag inte behöver fundera på det. För, det är ju Vi. Vi, vi, vi. Men saken att jag funderar på det, betyder egentligen bara att jag inte tar det för givet. Och det är ju bra, tycker jag!

Ikväll har vi haft världens bästa kväll. Han och Jag. Ätit god skaldjurssoppa. Druckit kaffe under filten. Skrattat. Pratat om allt och inget, både stort och smått. Sprungit eljusspåret tillsammans, sida vid sida. Tränat ett kort tabata-pass med fokus axlar/rygg/mage. Ätit kvällsfika. Myst. Ja precis det har vi gjort.

IMG_0903Svettiga och äckliga och kära.

Imorn önskar jag få vakna upp till solen som strålar in genom sovrumsfönstret. Jag önskar få känna mig varm av sommarvärme. Jag önskar mig en skön onsdag. Ingen arg en, en glad en. Det önskar jag mig. Amen.

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4