Hej min vän! 😀

-Det var inte igår!

 

…..nä, det var ju faktiskt i morse, men det känns ju som om denna dag har varit i alla fall två dagar. Jag har gjort så himla många grejer! Först en heldag på jobbet med full fart. Efter det, en sån där härlig nu-har-jag-jobbat-klart-för-dagen-suck och sedan svisch hem på cykeln. Ett mellis för uppladdning av städ-racet Allan. Sen matlagning, en hemkomst av en älskad hunk och vips hade jag tydligen snott ihop ett par limpor också. Efter-middagen-kaffet blev en skön paus ifrån dagens tempo. Detta slutade i skrattfest. Du vet, när man skrattar åt allt. Det spelar ingen roll vad den andre säger, det är bara så himla roligt.

IMG_0949

Sedan satte vi ihop ett tabata-pass som vi körde här hemma. Det var bra! Riktigt bra. Dom blöta fläckarna var ett faktum över golven…. och jag var såklart tvungen att skura. Igen. Haha, är jag knäpp eller är jag knäpp!? 😀

IMG_0956

Men nu är det lugn och ro som gäller. Nyduschad och endorfinkickad ska här kvällsfikas och tas vara på det som är kvar av kvällen. 

En torsdag. Med en massa grejsande, sånt jag gillar! Att ha lite eld i baken? Ja, det är ett måste dessa dagar!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4