Dom är här nu.

Storan och hennes fina man och fem barn. Vilken skatt till familj jag har, alltså! Och det här är alltså bara en syster… tänk då, att jag har tre. Tre tokälskade. Jag är så tacksam!

”Lilla familjen” kom till mitt jobb, det där gulliga caféet vid kanalen och den vackra trädgården och den roliga lekparken. Det kändes underbart att få servera sin egen familj. Jag njöt. Och sedan pös jag hem lite tidigare än bestämt, för att ta emot gänget här hemma, göra varma mackor med kantarellstuvning och säga välkommen till oss! . Kantarellerna plockade Storan igår morse, hemmahemma. Så goda!

Nu har vi myst här hemma i lyan, i skenet av norrlandsljuset. Tydligen har vi det väldigt ljust här om natten jämfört med söderut. Vi har surrat och skrattat och till slut kom en gäsp och vi har precis sagt godnatt till varandra. Tack vare mina fina vänner, så får min familj möjlighet att bo i två lägenheter och sova på sköna dynor och sådär. Vännerna som ställer upp, dom har jag! <3

Familjerna får ha sitt eget krypin, bara en liten bit bort ifrån vår lya. Så, i helgen kommer jag bo granne med storasyrrorna. Hur coolt är inte det!? 40 meter bort liksom. Jag ska verkligen passa på att njuta!

IMG_0972

Storans morgonpromenads-Guld.

IMG_0973

!IMG_0977

Gott! IMG_0975

Blombuketter plockade hemma i trädgården och gulliga presenter. Oj, så bortskämda vi känner oss. Bortskämda med kärlek.

Den är här nu. Min älskade, älskade storm.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4