Åh, idag är det fredag!

Det betyder att Storan och hennes familia är på väg hit. Det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det! Och imorn, då kommer ännu en storasyster och hennes familia. Jag trodde väl aldrig att dessa tu (jag menar;12.) skulle ta sig ända upp till Piteå för att hälsa på Lillan… Men tji fick jag! Och glad är jag för det.

Det är fredagmorgon och jag och M äter frukost, dricker kaffe och laddar för veckans back-intervallpass. Det känns just nu som en galenskap, då hela kroppen gör sig påmind efter gårdagens tabata. Men eftersom vi får främmande i helgen, så har vi liksom tryckt ihop träningspassen under må-fre, för att hinna. Så, det är helt enkelt bara att köra! 😉 backen, here we come!
Jag peppar mig med varma bilder ifrån förra sommarens utlandsresa. Om jag säger såhär; det känns liiite långt borta nu, vädermässigt. 😉

20130719-091825.jpg

Tjingeling!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4