Vilken gåva alltså!

Att ha det såhär. En familj så stor att hjärtat krampar lite. Av kärlek, så stor att den är svår att beskriva.

Igår hade vi en strålande lördag. Vi drog iväg på loppis, den där tok-stora nere på stan. Den där som allaalla tycker är bra och är mycket noggranna med att hinna med. Galet med folk. Jag jobbade ifrån förmiddag till middagstid. Kom hem till la familia och en man som både plockat blåbär och förberett middag. Han är underbar. Sen ramlade storasyster M, med familj in. Så galen känsla att dom är här! 😀

Vi åt och åt och åt igår kväll. Grillade gott och till efterrätt gjorde vi blåbärspaj av mannens nyplockade blåbär. Det blev natt och vi kröp till kojs allihopa, i våra krypin. Tänk om det vore såhär jämt!?

IMG_1011

Småkusinerna.IMG_1026

Sommar-mat.IMG_1028

Lill-Stinta parkerade på fällen i vårt sovrum. Det var lugnt och skönt där 😉IMG_1042

…till skillnad från här, till exempel! 😉 Här ser du alla mina älskade, älskade syskonbarn. Tror du att jag är stolt!? 😀 IMG_1049

Dom minsta, läste mosters Bibel så andaktsfullt. Hihi 😉 IMG_1053

Blåbärspajen smakade himmelskt till den goda vaniljglassen.

Och idag. Då är det söndag, sägs det. Jag fick lyckan att vakna upp till strålande sol. Vi dukade självklart frukosten ute i det fria. Nu är vi alltså fulltankade med energi och redo för…..familjeträning! 😀 Lillafrun har satt ihop ett pass för hela kroppen, i tabata-form. Det kommer bli roligt, men tufft! Jag längtar efter att peppa gänget, som står laddade till tänderna och väntar på mig nu. Jag MÅSTE gå! 😉 IMG_1065

Stor hand, räcker till liten hand. Vackert.

IMG_1068 lplpLove you. Det fattas några stycken av mina nära-nära. Annars vi ju allihopa här uppe i norrnorr. Det är ju helt galet! 😀

TJOHOOOO!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4