Vet ni?

Dom här dagarna tillsammans med familjen, dom har varit så underbara att jag har svårt att sätta ord på dom. Obeskrivliga!

Denna tisdag, kickade vi igång med en mysig och god frukost, i vanlig ordning ute vi det långlånga bordet. Vi smälte maten, genom att ligga på gräset och skratta åt interna skämt, våran favorit-syssla! Sedan tog idag Storasyster M rodret som instruktör, och vi blev bjudna på ett sjuhelsickes träningspass. Jag njöt. Det är ju helt galet att vi, familjen, kan ha ett grupp-pass tillsammans. Vi sprang idioten, gjorde galna övningar i tabata-form, tränade coren med allas fötter fast i varandras. Vi tränade på att träna tillsammans. Att peppa och vara ett lag. Vi var grymma! Träning ska vara roligt, så är det bara! Tillsammans med familjen, är det som en dröm 😀

IMG_1406

Här taggar vi igång och säger ”åååååhejjJJ!”. Pepp innan passet! 
IMG_1411tänrOch på denna bild, är passet precis slut och alla var toksvettiga. Idag också!

IMG_1418grupp

En liiite, lite överexponerad bild. Men, nu är det känslan jag vill åt, inte kvalitén på bilden. Älskade gänget, jag älskar er!

Men håll i dig nu. Nedan kommer bilder på mini 1 och 2. Dom som är så gulliga så man smäller av. När vi hade tränat färdigt då skulle dom också träna minsann! 😉

IMG_1427gull

IMG_1436

Här spänner dom musklerna. Åååh, jag kolavippar!IMG_1430löl

Det var bara början av denna dag. Sedan drog  vi iväg på äventyr! Men det tänker jag inte berätta om nu. Det tar vi i nästa inlägg. Det skulle liksom bli en hel bok annars!

En sak som är säker nu. Det är, att det är tomt här hemma i lyan. Stormen har dragit söderut och det riktigt sticks i näsan och hjärtat gör lite ont. Jag har myst och njutit varje sekund dessa dagar. Så mycket skratt, kramar, familje-häng, goda middagar, tränignspass…. jag är så tacksam. <3

Är det det här som kallas för; lugnet efter stormen?

I såna fall, så tycker jag inte om det. Jag vill ha storm. Jämt. Tack och lov ses vi alla inom få dagar, när jag och min älskade drar söderut!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4