…. det var det, som min kväll gick ut på igår.

Att lyssna.

På kroppen,alltså. Jag fick kärleksfulla order under dagen via sms, av mannen; När du kommer hem.. ät. och sov. länge! Jag gjorde precis som han sa. Åt och sov. Sen fick jag besök av en älskad granne. Vi låg under täcket ute på baltanen och pratade om livet. Vips var vi ute på en kvälls-walk tillsammans. I riktig högsommar-värme. Magiskt! Vi traskade längs vattnet och kom senare fram till en galet stor folkmassa. En scen som inte alls brukar vara där och artister som definitivt inte besöker lilla staden så ofta. Jag och grannen hamnade på ”gratis-konsert”. BAO, Helén Sjöholm, Tommy Körberg…. vilket himla gäng! Så, där satt vi, utanför grindarna och lyssnade på svängig musik. Tills vi kom på att vi nog skulle fortsätta pw:n hemåt, för att grilla korv med våra män, när dom sent kommit hem ifrån jobbet.

Så det gjorde vi. Gick hem och hade världens bästa sommarnatt, tillsammans med fina, fina. Jag tror aldrig grillad korv har varit så gott!

IMG_1698

IMG_1707

IMG_1701

IMG_1709

IMG_1708

image (21)

Och som jag somnade gott. Som en prinsessa, med sovrumsfönstret öppet och månen som tittade in.

En magiskt kväll för kropp och själ.

Och idag, då är det torsdag och solen skiner och redan klockan åtta i morse var det nästan tjugo grader varmt. Så jo, idag kan man bli varm ända utifrån och in. Det gillar vi. Sommar!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4