..med la familia… det blev på go-cart banan.

Alla var taggade till tänderna och vi hade 8 ruskigt roliga minuter på banan. Jag var helt galen och gasade så mycket jag bara vågade, och lite till. M. Vann.

Nämen, jag ä´ int bitter!

På vägen ifrån Swensbylijda till go-carten, så lekte jag och M två-barnsföräldrar, till två gullgullgullgull-ungar. Som bara pussade på varandra. Och sen somnade dom.

IMG_1614 IMG_1617 Sovande barn, så vackert! 😉 IMG_1619 IMG_1630 IMG_1637 IMG_1640 IMG_1641 IMG_1656

Sådär ser en gör-snygg vinnare ut!

En extra-lång helg med familjen, den kunde inte avslutas bättre än sådär. Med kultur-tisdag, go-cart och….

IMG_1671

IMG_1679

…. en sista måltid, bestående av makaroner och korv. ;D Så löjligt gott!

Strax därefter, så åkte gänget hem och jag fick den där klumpen i magen. Den som visar på hur mycket jag uppskattar min familj. Den som berättar att jag är tacksam för varenda kotte i den. Den som säger att jag önskar att jag vore kram-nära. Jämt. Den där klumpen, den som är liiite, lite bättre idag, eftersom jag vet att vi ses snart. Imorn faktiskt!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4