Nu sitter vi här, jag och Mmmmmarabou-Martin.

..I hamnen, inne i gulliga staden, på den bästa ön på jorden, med en liten klump i magen. Det är samma visa varje år. Vem åker frivilligt här ifrån liksom!? Vi har haft en magiskt bra vecka. Första 2,5 dagarna var regniga men varma, perfekta för att sova mycket, träna och ladda batterierna. Sedan har det bara varit steksol och strandhäng på dagarna. På kvällarna har vi njutit av goda middagar och vackra solnedgångar på olika ställen på ön. Idag vaknade vi till strålande sol och varma, varma grader redan tidigt i morse. Vi traskade ut på en morgon-walk, åt frulle och stormade sedan mot stranden. Helt vindstilla, strålande sol och badkarsvarmt i vattnet. Precis som utomlands, faktiskt! Sedan har vi packat, ätit middag och jag har med liten sorg i hjärtat, sprungit sista ”Röda rundan” i skogen. Vårt solnedgångskikande, avslutade vi ikväll ute på Högklint. Vackrare än så, det blir det inte!

Denna semestervecka  har vi sovit mycket, ätit gottgott, hängt i hängmattan, plockat Salmbär, hållit handen, haft solsting, pussats i massor, skitit i klockan och bara brytt oss i att passa solnedgångar. Sen har vi gått mysiga morgonpromenader, spelat kinaschack, löst korsord, njutit av mängder av rosor i botaniska trädgården  och tränat en massa tokjobbiga pass.  Jag känner mig laddad på energi. Redo att åka norrut för att hinna haffa hallonen, innan dom ramlar till backen. Det är spänning, på riktigt! 😉

IMG_2532

IMG_2568

IMG_2563

IMG_2559

IMG_2556

IMG_2572

IMG_2576

IMG_2578

IMG_2553

IMG_2542
IMG_2530

Ja, vad var det jag sa? Vackrare än såhär, det blir det inte!

Men nu är det alltså sista kvällen här på ön. Vi åker strax efter midnatt med båten. Full av energi men med lite vemod i kanten. Det är så jag känner. Precis som varje år.

Vi ”ses” på fastlandet!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4