Nattaord även denna dag.

Jag vaknade upp i sommarstugan. Åt mammas go-frukost och sedan packade vi ihop oss och åkte hemhem till lillabyn för att hämta bären i frysen. Och jag passade även på att ta en löptur. Tänkte under senare halvan att det ju vore skönt med lite regn, jag svettades så och var törstig som en gris. Vad händer? Himlen öppnade sig, ner kom skyfallet från ja inte vet jag och jag har aaaaaldrig varit så blöt, bortsett från när man duschar och badar, alltså. 😀

20130811-233302.jpg
jag fick vrida ur kläderna. Firade med plankan och en lång varm dusch. Att springa i regn, det är faktiskt himmelskt!

20130811-233512.jpg
Som återhämtning: mammas galet goda sockerkaka och mjölk. Mm, proteinrikt
och bra…bra för själen 😉

Dagen tuffadeade vidare med kaffekopp och hejdåkramar hos Storan, middag hos svärföräldrarna och hejdåkramar även där. Sen, har vi betat av mil på mil och är nu hemma i vår älskade lya.
Kära nån, vad jag är kär i vårt hem.
Vårt nattaprojekt just nu är att få in alla liter bär i våra två redan nästan fulla frysar… Hur tänkte vi där?…. Men, M är en mästare på att packa, så jag tror att vi lyckas! 😀

Godnatt!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4