Vilken himla kanondag det här blev!

Tänk att det är sådär ibland, att man bara vaknar och liksom känner det i hela kroppen att Idag blir det en bra dag. Vissa dagar får man jobba mer för en bra dag, andra mindre. Idag har det varit en sån där lätt dag, att leva. Får man säga så? Ja, jag tror det. Om jag är tacksam? Absolut.

Jag och mannen var på äventyr på förmiddagen och kom hem som två blötdjur, himlen öppnade sig och även om vi försökte krypa ihop under ett träd som två troll, så blev vi dyngsura. Men en lunchlagning och en varm dusch gjorde oss varma igen och sen kom ju dom där vännerna som vi håller så kära och då kan man ju inte annat än bli varm i hjärtat. Lunchen blev mer än lyckad och vi hade det så mysigt ihop! Jag och hunken hade snott ihop en sallad med en massa gott i; Grillad kyckling, krispsallad, blandade bönor, paprika, gurka, körsbärstomater, ”kina-mix” (som vi fräst på i en stekpanna först), knaperstekt bacon och smulad fetaost över. Till det, gott bröd, mjuka ostar och dressing. Mums!

IMG_2870

IMG_2871

IMG_2876

IMG_2875

Vi njöt efter-lunchen-kaffet ute på baltanen, i steksol. Men vips så drog det ihop sig igen och vi flyttade oss inåt. Tände massa ljus, lyssnade på smattret och surrade ikapp.

TACK för att ni kom E och C! <3

Och ikväll, är det minsann ingen vanlig tisdagskväll. Både jag och M är hemma, ingen av oss jobbar. Denna sommar har detta inte hört till någon vanlighet. Det bästa är att morgondagen också heter hela dagen ledig tillsammans med den allra finaste jag vet. Å milda makter vad underbart!

Det gör liksom ingenting att det mullrat så högt att jag nästan börjat Emmeli-8-år-snyfta och att regnet fullkomligt öst ner så kraftigt att det känns som om man skulle gå genom jorden om man kom sig för att ta ett steg utanför lyan. Det gör liksom ingenting, – M är ju hemma!

IMG_2887

Vi myser. Med tända ljus, mysig musik, en filt som ständigt är redo att användas och sen gör vi vinbärsjuice också. Japp.

En toppentisdag med dunder. En sån där dag man bara är tacksam ända inifrån och ut.

MÅ SÅ GOTT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4