Åh, jag får knottror på armarna av denna söndag.

Jag vaknade bredvid den finaste människan jag vet. Strax efter sju, som varje morgon. Mysigt, att känna ledighet och kunna ligga och dra sig hur länge man vill. Solen gassade och vi steg upp och åt en stor grahamsgrötstallrik och leverpastjmackor (långa ord!) . Gröt och lepa-macka, min absoluta favvofrukost just nu. Sen gick vi ut på en lång pw, bland annat längs vattnet. Så himla underbart vackert!

Och nu har jag hängt en tvätt, snicksnackat med gulliga grannar, tränat ett apjobbigt core-pass och ätit lunch ute på trappen, bredvid den där rosenknoppen som nu slagit ut. Nu är det besök hos älskade vänner som står på tur. Vänner som är som familj.

Åh, vilken bra dag alltså. Jag är tacksam. <3

bild 1 (1)

bild 2 (2)

bild 3

IMG_29541111

Söndagarna här i norrnorr. Det är lugna gatan och man kan liksom ta på lugnet. Det är gamlingarna, och vi, som är vakna tidigt, typ så känns det. Jag är helförtjust!

Må så gott idag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4