Ja, man vet ju inte riktigt säkert, förstås.

IMG_2991

IMG_2990

IMG_2989

Vi grillade till middag. Färsk lax, på bit. Med kokt färskpotatis, kall romsås, grönsaker och citronvatten till. Så gott och så enkelt. Och man vet ju liksom inte, om det var den sista grillningen för denna sommar. Om det var det, så var det en himla bra avslutning!

Vi har haft en himla konstig tisdag måste jag säga. Först flera timmar på sjukan, sen hem och äta ”frukost” kl.11. Vanemänniskan i mig liksom skriker…;)

En sväng för att leta frys här i stan, vi behöver en till, eller en större eller ja, nååågonting. Sen har jag varit på skolan en sväng och fixat lite, det kändes bara så konstigt att vara där. Jag är inte där i tanken, om jag säger så. Men jag ska nog slå till och beställa en ny ”personlig almancka” (såhär har min sett ut i år, klicka HÄR!), så kanske det reder sig 😉

Mannen har precis åkt iväg på jobbet och jag tänkte bläddra i recept. En sån där syssla jag aldrig trodde jag skulle tycka vara rolig. En sån grej som farmor brukade göra. I helgen blir det mys med vänner och till dess tänkte jag kanske hitta något nytt, eller gott och gammalt, att baka/laga.

IMG_3013


Och när jag tittar på denna nyutslagna, röda, pelargon som står så fint i köksfönstret. Då är det henne jag tänker på. Farmor alltså. Tänk, att hon lever kvar i min blomma. <3

HA EN FIN KVÄLL!

-ta hand om dig!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4