….för den här dagen.

För att jag först fick njuta av lugn och ro, med smyggrå utsida. Att jag fick duka och förbereda för fest med mina älskade vänner. Att vi unnade oss en pw, jag och mannen, ute i solen. Ja, solen kom fram och stannade hela eftermiddagen och kvällen. Vi unnade oss den stunden av friskluft, trots att det kanske skulle bli lite tight att hinna med allt innan vännerna stormade in. Men, vi hann.

Kvällen till ära har jag burit på den klänning jag hade på mig för precis ett år sedan, 1/9-12. När kusin P gifte sig med sin vackra fru. Såhär såg jag ut då!

Jag är så mätt att magen är som en proppfull ballong och står rakt ut…. gott <3

bild (16)Jag hann till och med krama ett par träd, mitt i allt. Inget konstigt alls…. jag säger då det; vad gööör man inte för er bloggisar? För, visst ville ni att jag skulle stå och fåna mig vid ett träd och att M skulle fota tills han blev less? 😉

TACK för idag, hela dagen har varit toppen och jag hade inte kunnat få mig en bättre uppladdning inför morgondagen. Måndag och pluggstart! YEAH!

GODNATT! Amen.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4