Yes!

Nu är jag supertaggad på att åka iväg med grannfrun och prova på ett nytt träningspass. Ja, nytt för oss alltså. Jag har sån träningsvärk att det är svårt att beskriva. Jag längtar tills värmen bär min kropp och tar bort värken. ”På’t igen ba!”, som man brukar säga! 😉

IMG_3221Jag laddar upp med gott i magen.

M är borta på jobbuppdrag på annan ort i ett par dagar. Jag förvandlas i ett nafs till den där gräsänkan som proppar i sig ägg i alla former, frukost till middag och som skickar sms med ”kommer du inte hem snart<3 :/”, fastän jag vet att det är lääänge kvar.

Att längta.

Det är inte så tokiga grejer egentligen, man behöver bara komma på den tanken. Just nu saknar jag bara ihjäl mig. Men ja just det ja! Jag ska få träna nu! Indoor walking, here we come! 😀

TJINGELING!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4