Tjohooo!

Dom två überfulla förråden är städade. Två frysar är avfrostade och en tredje är iproppad med en massa ”dyrbarheter”. Alla fönster är putsade, gardiner är bytta. Varje vrå är torkad; köksskåp,lister, kakel, spis, under, över, emellan. Golven är knäskurade. Ute-pelargonerna har flyttat in, små ting av nytt står utställt här och där. Det doftar himmelskt i lyan och var sak är på sin plats. Okej, igår njöt jag lite av röran, men alltså. Det här, det här är min melodi 😀

Vi har haft våra pauser idag, som lunch, promenader med Maja-hunden och nu som belöning har vi tränat ett pass ute på gräsmattan. Och nä, det är inte den enda belöningen!

…Nu drar vi på date! Jag och min hunk! Maja-hunden får vara själv en stund, det gör lite ont i mitt hönsmammehjärta, men det får gå.

IMG_3277

IMG_3275

IMG_3274

IMG_3269

IMG_3267

IMG_3265

IMG_3292


IMG_3296I köket är det superfräscht med en massa vittvitt och en del blå och röda småsaker. Det känns lantligt och jag är såå nöjd 😀  

IMG_3288

IMG_3285

Vardagsrummet blev visst inte av med allt rosa. Men istället för en sommarpigg rosafärg, så kommer det istället smygas in lite ”smutsigare” färger. Gammelrosa! 😀

Nä mina vänner, jag måste rusa iväg nu! Endorfinkickad och tillpiffad i mina leobrallor- Tjingeling!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4