Jag lever, jag lever, jag lever!

Jag lovar! Dock har det inte verkat så på hela dagen, jag vet. Men om du visste vilken pang-måndag vi har här i norrnorr idag, man viiiill inte sitta inne en sekund mer än man nödvändigtvis behöver!

Jag och M klev upp tidigt och var ute och gick. Det var så makalöst vackert, absolut en topp-tio-vacker-runda. Hem igen för frukost och lite fix med diverse. Sen drog vi ut igen, värmde upp med löpning och stannade sedan i utegymmet på grisan. Där körde vi ett styrkepass för hela kroppen. Så himla roligt!. M fick vara min PT och jag njöt 😉 Sen sprang vi hem igen, trötta och grymt nöjda! En triathlon-förmiddag 😀 Sen lunch och tjopp iväg på skolan. Och där har jag varit hela eftermiddagen, kom precis hem faktiskt. Jag behövde all energi för denna föreläsning nu i eftermiddag. Hjärnan fick en chock, men nu är vi igång med plugget på riktigt. Yeah!

Vädret är så galet härligt att det är svårt att förstå att det är den 9e september idag! Jag och M har bestämt om för att ta vara på dagen till max. Middagen kommer inte intas inomhus, vid köksbordet… 🙂

Nedan: bilder på det mysigaste gymmet jag varit på 😉

image (1)

Bröstpress, marklyft, axelpress, benböj, latsdrag… bild (1)

Step up och två coreövningar. Dom övningar vi körde. Perrfekt! image (2)

image (3)

Denna bränner bra i rumpestumpen! 😀

bildJa, denna också! 😀 
image

Näpp! måndagsdaten väntar på mig!

Jag älskar att göra saker som sätter guldkant på livet. Inte bara göra av slentrian. Piffa till måndagen med en utemiddag vettja. Det ska vi!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4