Halloj i onsdagskvällen!

Idag kom jag på en sak. Att man inte ska ta saker för givet. Eller, det är väl inget nytt, det brukar jag ju surra om titt som tätt. Men, det var det jag kom på i alla fall. Igen, liksom.

Jag var ute och sprang på grisan. Flåsade, njöt av skogsdoften och vips kom jag på wow, jag kan springa! Det är ingen självklarhet, att kunna springa. Så med svetten som rann så kom lyckoruset över att Jag kan springa! 😀 Det gör inte ont någonstans, benen bär mig och jag njuter. Coolt! 

När jag kom in genom dörren tränade jag min core, tog en dusch och sedan ropade mannen att middagen var klar. Alltså… huur bra kan man ha det? Min favorit-höst-mat; korvgryta. Massa rotselleri, morötter, lök, potatis, kolrot, palsternacka och en massssa korv på toppen. Jag är typ uppvuxen på denna mat, jag skippade mamma-maten och gick direkt på korvgrytan. Ja, nästan så… 😉

bild

Svettig och glad över hennes ben.
IMG_3446

Jag åt och åt och åt och åt.

Nu är jag så mätt att jag inte orkar röra mig. Soffan känns som ett strålande förslag, så det blir helt klart där som jag kommer spendera kvällen. Med fötterna i mannens knä, småslumrandes… Ja, så får det bli.

MÅ SÅ GOTT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4