Nu blir jag nästan less på mig själv, jag går runt med ett fånigt flin på munnen och är bara så nöjd. 😀

I eftermiddag, efter att jag övat färdigt, så hade jag bestämt mig för att träna ett cirkelpass här hemma. Galet opepp och inget sällskap. Men så vips fick jag ett sms av en goding, som undrade om jag ville med och träna ikväll. Ett cirkelträningspass. BINGO! Så istället fick jag ett ryck och städade hela lyan. Det jag nuförtiden oftast gör på fredagarna, men som egentligen är allra skönast att ha gjort på torsdagen när man går och lägger sig. Att få vakna på fredagmorgon och tassa genom ett skinande hem, den känslan är fin! Så kommer det vara imorn 🙂

Så, nu är jag precis hemkommen till min liljekonvaljsdoftande lya, osande svett och endorfiner. Passet var grymt och jag är så glad att jag sa ja till att haka på. Tack för förfrågan <3

image (1)

10 olika stationer. Sketaroligt! Min favorit….bild (5)

Snake rope. Jag var helt galen. Har aldrig testat detta redskap tidigare, men har velat. Och idag blev min lucky day! 😉

Nu väntar dusch och kvällsfika!

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4