Idag är det lördag.

10.30,  hade vi hunnit äta frukost, varit ute och sprungit backintervaller, tränat core och ätit förmiddags-mellis. Det, kallar jag att ta vara på en lördagsförmiddag 😀

Det är sällan som vi på helgen tar oss ut och tränar på morgonen. Men, det är ju just precis det man borde göra oftare. Så ljuvlig luft, alldeles tyst och solen sken på oss under hela passet. Helt underbart!

image (2)

Jag är otroligt tacksam över min starka kropp. Bäbisen tycker hittills väldigt bra om att träna också, dock skippar vi maxpuls och onödigt mycket hopp. Annars är det mesta som vanligt, än sålänge.

image (3)

image (4)

Romantisk lördag-morgon i spåret. Jag är dyngsvettig och glad, M ser mer illamående ut, vilket han nog var också 😉IMG_3576Förmiddagsmellis i form av hallon-smoothie.

Ja, och sen så drog han iväg på jobb. Den där typen som jag är galen i. Det blir liksom bara värre och värre 😉 Men jag vägrade deppa över en ensam lördag. Så efter dusch och lite tillpiffning så gick jag upp till grannarna och snodde Maja-hunden. Vi tog en walk ner på stan, till E och C och frågade om dom ville luncha med oss på stans enda uteservering. Ja, den som fortfarande är kvar efter sommaren alltså. Och, det ville dom. Perrrfekt! Så där har vi suttit, i vackra hösten och sagt Det är ju inte klokt vilket väder det är!? Mitten på september och vi sitter ute och äter lunch och solen är varm, varm. 

image (7)

Fetaost- och spenatpaj. Så gott!

Sedan traskade vi hemåt, bland gula löv och flugsvampar.
image (5)

image (6)

image (8)

 

Nu har vi precis kommit innanför dörren och både Maja-hunden och jag är taggade på en eftermiddagsvila. Den kommer sitta som en smäck nu!

MÅ SÅ GOTT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4