bild

 

 

När jag fick detta sms i förmiddags, då förstod jag var jag fått det ifrån. Det där med att träning är en del av livsnjutningen. Ja, nog har jag förstått det tidigare, att det är pappsen som inspirerat under hela livet. Varm i hjärtat blev jag.

Några dagar av miljöombyte är som magi för kroppen. Och knoppen! Att vara ledig hemma i norrnorr, det är inte samma sak som att åka därifrån och vara ledig. Du förstår nog vad jag menar.

 Efter M hade fixat med bilen så åkte vi till mina föräldrar. ”Kröp” in i pappas hard-core-gym och körde ett helt galet pass. Kort, intensivt, effektivt. Det är svårt att tänka bromsa, inte maxpuls! när kroppen svarar så bra och allt känns bra. Både där och då, och efteråt. Jag lyssnar på kroppen och enligt min barnmorska är det, det viktigaste. Att sänka sin nivå på träningen, är helt inividuellt. Jag och M tränar ju i princip bara högintensiv träning, därför är min kropp väldigt van vid det. Hade den däremot varit ovan det, så hade jag självklart inte kunna träna som jag gör nu. Man ska utgå ifrån sig själv och sänka nivån därifrån (som preggo alltså!!). Vad som är hög nivå för mig, kanske är låg för dig. Eller tvärtom.

Vi körde fyra 5-minuters intervaller. Fem minuter rodd, fem minuter ”halv-brant backe” på cykeln, fem minuter rodd och avslutade med 5 minuter, brant backe, stående på cykeln. Allt i ett enda svep. Vi dräpte om svett, efter 20 minuter.

Sedan programmerade vi världens bästa app, ultra timer, med 12 stycken 1-minutersintervaller, med 15 sekunders vila mellan övningarna. En block på totalt 15 minuter alltså.

4 olika övningar; en för inre magmusklerna ,en för ryggen, en för baksida axel och en för sidomagmusklerna. På tolv intervaller hann vi alltså 3 varv per övning.

bild (1)

Alltså. Vilket ”gym”. Jag äääälskar´t! image (1) Vet du hur jobbigt det är att trampa på denna? 😀

image

Crazy couple.

Att få hoppa in i den ved-eldade bastun efter passet. Det var magiskt. Obeskrivligt skönt!

Jag älskar att vara hemmahemma. <3

En torsdag med en öppen himmel, ett svettigt hemma-gym, en bastu och sen mammas middag. Åh, tack gode Gud för idag. Amen.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4