Vi är framme nu. Hemmahemma! IMG_3720

IMG_3719Ser du den? Gröten där under äppelmostäcket? Nää, inte jag heller.

Idag är det torsdag.

Och det fullkomligt öser ner regn. Vi lyxar med sovmorgon, lugn frukost och alldeles för stora mängder kaffe. Vi har ledigt. Kramas och säger Åh vad jag har längtat efter Dig och funderar på vad vi ska göra idag. Bladet är blankt och tomt. Så kommer vi på, att det får vara så. VI behöver inte göra någonting, nada!, bara vara.

M ska grejsa lite med bilen här hos svärisarna. Senare, i eftermiddag, åker vi nog bil-kvarten bort, till mina föräldrar och äter middag. Lyxigt? Med föräldrar så nära varandra? Som dessutom är dom bästa? Jo, just precis så- Überlyxigt!

Jag hoppas att Du har en bra dag idag!

– Ta hand om dig. Ja, idag också!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4