Klarblå himmel och strålande sol. Det här kommer bli en bra lördag! 

Precis så, tänkte jag när jag vaknade upp efter min 10-timmarsnatt, sådär strax innan sju i morse. Min dygnsrytm är ju som sagt lite bananas nu.

Min fredag var alldeles perfa. Efter några slappa timmar hemma hos päronen, så svidade vi om till träningskläder. Jag och mannen körde ett tabata-pass, härlig början på fredagsmyset! Sedan piffade vi till oss och åkte iväg till Storan. Dom små minsta hade bakat varsin sockerkaka. Hur gulligt som helst. Och gott! <3

bildSedan svischade vi iväg till svärföräldrarna och hade fredagsmys. Jag var i heaven….

IMG_3761

… du kan ju gissa vad vi åt! 😉

Det var min fredag. Och idag är det alltså lördag. Jag har min önskningar för dagen, vi får se vad som händer. Utomhus är rummet man vill vara i, i alla fall. Det är så vackert.

TA VARA PÅ DIN LÖRDAG!

-Och och och och!! TACK för så fin feedback på gårdagens mage-inlägg. Ni är för rara! 🙂

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4