Lättlagat och gott.

Bästa kombon.

Ikväll lagade jag räkor indienne och bjöd mannen på. Gott och lite småfestligt sådär.

IMG_4054

HÄR har du ett recept du kan utgå ifrån! Jag tog dock mindre krossade tomater, vanlig grädde, mer curry och dessutom kryddade jag rejält med paprikapulver och cayennepeppar. Så jo, det har svettats lite. Men gott var det 🙂

Nu har vi landat i soffan i en skön kärlekshög och ska njuta det sista utav helgen. Fruktsallad till efterrätt. Idag får jag nog toppbetyg av mannen! Ja, idag också 😉

IMG_4060

En sak till. Mamma!

…Älskade, mamma! Tack för att du alltid svarar på luren och orkar med alla frågor och funderingar härs och tvärs. Varje dag. Ibland flera gånger om dagen. Idag har jag frågat allt ifrån vad hon tycker jag ska bjuda på när jag fyller år, om det är något konstigt eftersom magen var större förra veckan än den är nu (kan tydligen vara så.. nu ikväll tycker jag i och för sig att den är på banan igen ;)), till hur jag lagar räkor indienne på godaste vis, sådär så att det smakar mamma. För det är det man vill. DÅ, har man lyckats.

Tack mamma. Jag älskar Dig! <3

HA EN SKÖN KVÄLL!

-Fina ni.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4