Just när jag satt, i min ensamhet, och tyckte så hiiimlarns synd om mig själv..

Då ringde bästis. Vi pratade konstant i en timme och örat var alldeles varmt när vi la på. Och hjärtat likaså. För åh, älskade vän, vad jag är glad för dig <3 Och sen ringde Storan, och ja, då blev jag inte mindre glad. Älskade Storan. Och sen kom fina vännen C och till sist min E, han som jag både bråkar, slåss och kramas med ;). Som en storebror. Alltså, älskade familj och vänner. Det är så makalöst lyxigt att jag inte kan beskriva med ord hur glad jag är över er alla. Inte bara er jag räknat upp här och nu. Ni är ju så måååånga fler. Och, Ni vet precis vilka jag menar <3

IMG_4082

Jag och C är ett så bra team. Vårt projekt är i full fart och ikväll har vi varit galet effektiva. Kaaaanske hade det något att göra med att vi visste att när vi var klara med kvällens to dos, så skulle vi koka varm choklad och äta tekakor med ost på. Kaaanske hade det något med det att göra, eller också är vi helt enkelt bara väldigt klyftiga! 😉

Och nä, att tycka synd om sig själv lönar ingenting till. Dessutom, är det inte ens synd om mig. M är borta på jobb, okej. Det är aptråkigt, okej. Och jag kommer längta ihjäl mig innan han är hemma igen (det är ju i och för sig inte så bra?) . Men, värre än så är det ju inte 😀 Hejjahejja! (självpepp….)

SOV GOTT!

-klockan är ju rena natta! 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4