Det är cirka 250 grader varmt här hemma – jo, det är sant.

Nästan, i alla fall. Liiite kryddat kanske. Men, livet smakar för lite utan krydda, tänker jag! 😉

Det är på både gott och ont det där med att lägga sig ner på eftermiddagen och vila. Jag var sedan så galet seg att jag började tveka på min egen vilja att ta mig upp ifrån ryggläge, ut genom dörren, upp på cykeln, till skolan och hoppa in i pianolärar-rollen. Men tusan, det gick! Och efter att jag undervisat hade jag värsta glädjeruset i kroppen, typ samma känsla som efter ett träningspass. Svischade hem, lagade middag (kycklingfiléer fyllda med fetaost, soltorkade tomater och maaassa vitlök. Couscous och sallad till. Mumma!) och sedan har jag ägnat kvällen åt att tvätta, men framförallt till att baka bröd.

Inom några dagar fyller någon überjämt och matbrödet är en del av vad som fixas skall innan kalaset kan börja! 😉 Jag älskar att fest-fixa, det är bland det bästa jag vet.

  IMG_4090

Grahamsgifflar med vallmo på toppen!

IMG_4094

IMG_4092

Doften av nybakt. Den ska jag somna till. Inte så tokigt!

Hoppas att Du har haft en fin kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4