Okej, nu måste jag skärpa mig.

Jag är mer mörkrädd än vanligt nu, det bara är så. Men det får ju inte gå till en överdrift. När väckaren ringde i morse, var jag så trött så jag ville gråta. Jag har sovit som en kratta i natt. Vaknat av minsta lilla ljud, typ som en vakthund. Åh! Det är ju en sån jag ska ha!

Med den hysteriska knuten i håret, kvar sedan igår, rumlade jag ut genom dörren och mötte upp dagens morgon-date. En vacker pw, även idag. Tack för sällskapet fina vän!

bild (1)

Jag blir ledsen på mig själv. Jag har inte varit såhär mörkrädd förut, inte alls faktiskt. Men nu, så är jag det.

Det blir många koppar kaffe idag. Dagen måste liksom rulla på som tänkt. Åh, vad jag längtar efter M.

HOPPAS ATT DU HAR SOVIT GOTT INATT!

-och, att du får en strålande dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4