Idag är det söndag.

IMG_4397Jag har haft en skön morgon. Vaknade för flera timmar sedan, men masar fortfarande runt i morgonrock. Ja, det är ju söndag! Jag har legat och klappat på magen länge, länge. Njutit av att känna hur det liksom virvlar, med ibland snabba, men oftast luugna och smygande rörelser. Kanske är det en liten mini-M? Han är ju vääldigt lugn av sig och en hejjare på att smyga. Åh, jag blir alldeles varm inombords. 

Idag ska vi ut i skogen. Jag längtar efter friskluft i lungorna och det där lugnet jag får i kroppen när vi är ute och går och pratar om allt mellan himmel och jord. Ibland har vi ingen aning om var vi ska gå, men idag är jag ganska säker på att det blir grisans 5-kilometersspår. Känner för att gå en snabb pw och svettas! Efter snart en hel ”Mellanvecka”, (…Jag förbjuder mig själv all hård träning och tillåter ”bara” pw:s) så är jag galet träningssugen. Som sagt, jag är ingen lagom-människa. Jag kan inte tänka att jag ska ha en lugnare träningsvecka med färre pass, på nivå lagom. Det funkar bättre om jag säger nej helt och hållet. Man får hitta sina knep.

 

IMG_4365

I vårt köksfönster just nu. Plättar i luften och en röd cyklamen.

På med sköna kläder och ut genom dörren. Det är planen för nu!

TA HAND OM DIG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4