Åh, vilken skön känsla jag har i kroppen nu.

Vädret idag har varit allt annat än skönt. Det vräker ner snö, höll jag på att säga. Jag längtar efter snön, men det är förstås pissregn som vräkt ner. Mysigt när man kan sitta inne och öva och greja, men drygare när man ska ta sig emellan ställen. Jag och M har som princip, för miljöns skull, att inte använda bilen i onödiga fall. Man dör ju inte av lite regn liksom.  Dagens lista är näst intill avprickad, det är bara kvällens möte med min projektkompanjon kvar. Jag längtar! 😀

För att ladda upp inför en pluggkväll, tog jag mig ett par timmar fritid på eftermiddagen istället. Jag och mannen hade träningsdate. Vi körde ett pulspaserat styrkepass, i intervaller. Såklart. Att träna i intervaller är väldigt bra, det vet du ju att jag tycker. Och nu, i mitt fall, är det fortfarande väldigt bra. Jag kan ta i, men hinner få ner pulsen emellan intervallerna.

Passet bestod av 8 övningar, för hela kroppen. Övningarna körs i en cirkel, med 15 sekunder vila mellan varje övning. Första varvet: 1 min/övning. Andra varvet: 45 sek/övning. Tredje varvet: 30 sek/övning. Svetten lackade och kroppen blev tokslut och endorfinfylld, just precis vad som behövs en grådassig dag som denna!

Jag väljer att inte skriva ut våra övningar, bara för att du ska veta att du kan blanda hej-vilt, precis hur Du vill ha ditt pass. Men själva upplägget är mycket effektivt, intensivt och givande. Oavsett vilka övningar du väljer! En grundtanke jag har när jag bygger pass är ha varannan övning för underkroppen, varannan övning för överkroppen. Varannan puls, varannan styrka.

IMG_4547Att jag fick inviga min snygga yogamatta gjorde mig lite extra taggad. Tack älskade N, N, C och E för den mitt-i-prickiga födelsedagspresenten! <3 Nu kan jag starta gym här hemma snart 😉 Förresten, det kan ALLA. Det enda du behöver är kroppsvikten. Så no excuses, tack! 😉

Nu ska jag bjuda mannen på en utav mina kulinariska favoriträtter: ugnstekt falukorv. Jag sa precis att det är första maträtten jag ska lära våran knodd, när han inte längre är knodd. Åh vad bra älskling, då kommer det vara den första rätten som han bjuder sin tjej/kille på, på deras första date.

(Ja, vi säger han. Men har förstås ingen aning..). Hoppsan då. Det kanske inte var så smart tänkt av mig ändå. Jag får tänka om 😉

HA EN FIN KVÄLL!

– kära nån, vad många rader av svammel! Hängde du med? OM inte, så får du fråga!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4