IMG_4997

bild 2

bild 3

Min lördag.

Efter strykracet, av alla dukar och kökshanddukar sedan i somras, belönade jag mig själv med en tur ute i det galet vackra vädret. Redan när jag klädde på mig träningskläderna kände jag att ”återfallet” var nära. Bara een gång till tänkte jag. Och så blev det en löptur i helt ljuvligt väder; några minus, strålande sol och snöknarr under skorna. Jag bara ääälskar vinterlöpning. Snön kommer garanterat försvinna till veckan, så det här var liksom mitt läge att hinna med att vinterlöpa 😉 Svettig som en gris och lycklig var jag när jag kom hem. Lite snabbt tillpiff av mig själv, sedan mötte jag upp två finingar för en promenad ner till stan, lite småshopping, gott lunchfika (tunnbrödsrullar med viltröra) och en promenad hem igen. Jag är alldeles slut nu så en vila kommer sitta helt perrrrfekt!

Finlördag. Men tråkigt göra, ett ljuvligt återfall och en mysig stadsrunda. Jag gillar´n!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4