Värsta bästa fintorsdagen har jag idag!

Haar hon inget mellanläge, tänker du. Liten lagom typ? . Näpp. Som jag brukar säga; Fucklagom. (Uuuusch vilket fult ord, så får man INTE säga. ;))  Vare sig det gäller humöret, städning, plugg, träning… jag äär ingen lagom-människa. Ibland kan jag bli trött på mig själv, men för det mesta älskar jag det! 😀

Idag har det i alla fall varit en bra dag. Jag och C har kommit galet långt med projektet och det känns så himla skönt! Och sånglektionen, den gick också finemang. Efter förra gången, då var jag alldeles yr efteråt. Det är speciellt att sjunga, och vara preggo samtidigt. Men den här gången kände jag mig typ opreggo, ja sångmässigt alltså. För bäbisen, den sparkar som bara den när det musiceras på olika vis.

bild 1 (1)

Dagens jag i övningsrummet, i skön mamma-klänning ifrån h&m.

Direkt efter skolan åkte jag och mannen på planerad träningsdate. Simning stod på dagens schema. Jag är så galet glad över att jag väckt upp denna nygamla favorit. Så nu, har vi simmat en herrans massa längder och jag är slut i precis hela kroppen. Ja, inget finsimmande här inte 😉 Fort ska det gå! Stunden efteråt, varm dusch, en stund i bastun och tid för lugna och djupa andetag, det gör mig så gott. Och att möta upp daten igen, sitta på bänken utanför bassängen och äta frukt och russin. Precis som när man var liten och var iväg med skolan. Jag älskar det. Fullkomligt älskar det.

bild 2 (2)

Nu väntar middagsfix, min halva utav middagen. M har redan förberett sin halva. I typ två dagar har han hållit på. Nytankad på energi ska jag sedan ta tag i torsdagsstädningen. Det känns liiiite jobbigt nu när jag är sådär bastuvarm i kroppen och lite trött på ögat.

Vi säger hejja hejja och; På återseende! 🙂

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4