Första morgonen på länge, länge…

…Som jag får vakna till en himmel som är blå och en sol som håller på att stiga. Nu är det sådär fulvackert ute. Det är grått och kalt, men med en sol så blir det ändå vackert.

bild 1 (3)

Idag smygstartar jag mitt ”höstlov”, med vacker morgonrunda och en brakfrukost. Egentligen har man ju inte höstlov på högskola, men dom flesta planerar in och åker hem till nära och kära någonstans i denna tid. Imorn är det våran tur, efter lite småfix, inom skola för mig och jobb för M. Men idag är det tisdag och en mellandag. Jag har ingenting på skolan och kan i princip fortsätta tassa runt i långkallingarna, som jag gör nu, hela dagen. Övning, packning och städning står på agendan. Och ett snabbesök till barnmorskan. Det är då jag menar att det kanske inte passar att ramla in i långkallingarna… eller varför inte? Hon är så fin min bm. Precis en sån jag önskar. Raka puckar, massor av erfarenhet och lagom pöffsig. (…ojdå, det ordet finns nog inte egentligen, va?)

HA EN MYSIG TISDAG!

-det ska jag ha!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4