Är det onsdag idag?

Efter praktikdagen igår, som startade 07.00 och slutade 19.nånting, så var jag så galet trött. Jag försöker fånga upp varenda händelse, vart enda ord, suga åt mig varenda undervisningsidé, reflektera, fundera, hänga med.

IMG_5554

Behöver jag säga att jag är trött?

Det kanske märks. Orden sitter liksom fast bakom bröstkorgen och jag ser bara mjuka kuddar, satsumas och en säng framför mig.

IMG_5558

Jag vet det sedan alla tidigare praktikperioder. Man är så trött. Och jag är tydligen preggo också, och den grejen kan ju också göra en trött, tror jag?

IMG_5567Så den lilla stunden av kvällen som var kvar. Igår alltså. Då låg jag i Storans fina soffa, med utsikt över ett vackert hem. Jag vill också bo i ett stort och fint hus någongång. Hoppas. Ja och sen somnade jag ungefär samma tid som småttingarna i huset. Det behövdes.

Och idag är det ju onsdag, det vet jag.

Och jag vaknar piggare. Har morgon-gått och fått en frisk start på dagen. Jag är redo för ännu en lång dag. Och när det blir kväll igen, då får jag träffa mannen. Förstår du vilken lycka? Min man. <3

HA EN FIN ONSDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4