Idag är det en skön dag.

Förutom att planera för nästa vecka, skriva text-papper och söka fakta om Py Bäckman, så har jag tagit mig an det där. Det som ingen vill göra.

Jag bor ju inneboende hos Storan och hennes familj, under veckan. Det är liksom smidigast så och dessutom tycker jag att det är så himla mysigt att vara nära syskobarnen. Och det är ju verkligen hur snällt som helst av syster och svåger. <3  Så, som ”betalning” (eftersom jag absolut inte får betala med pengarpengar), så tänkte jag Äh, jag gör väl det där då.

Vad är det egentligen som är så himla drygt?

IMG_5618

IMG_5619

Ta hand om dom två små monsternas lekrum. Alltså… gaaalet med leksaker, ifrån golv till tak. Och den där regeln om att man leker tillbaka det man lekt med.. ja, den är inte helt självklar för dom små männen här i huset.

Men moster har fixat. Städ-nerven blev mättad. Prima! Så på ett par timmar såg det helt plötsligt annorlunda ut…

IMG_5627

IMG_5620

IMG_5631

Nöjda små. Och som sagt. Jag lever och lär som en riktig musiklärar-morsa. Coolt!

Ikväll ser jag fram emot att umgås med mannen, när han kommit hem efter dagens arbetsuppdrag. Det är så många olika uppdrag han har att jag knappt håller reda på alla. Men idag tror jag att han har utbildningsdag för ett gäng, här i hemmahemma-närheten. Tror jag, sa jag. Det jag vet är i alla fall att jag kommer få ligga med fötterna i hans knä och må sådär bra som jag gör i närheten av honom. Och kanske orkar jag till och med vara vaken längre än till 21 och vi hinner prata, på riktigt, med varandra. Sådär länge, om allt möjligt, som vi älskar att göra. M har varit här sedan i onsdags, och jobbat, men jag har varit så trött på kvällarna när vi väl kunnat ses. Jag säger bara: praktik med Storan, ingen lek. Men lärorikt! Men i princip det enda M hunnit säga till mig när vi setts, är Godnatt älskling.  Samtidigt som han bäddat täcket om mig, som om jag vore ett barn.

Men det har fått vara lite så denna vecka. Nästa vecka kommer jag förhoppningsvis vara piggare. Då kan jag schemat bättre, känner eleverna bättre och kan på så vis slappna av lite mer.

Så, idag är det fredag. En lugn och skön dag med lite fröken-fix och en storstädning av mini-männens rum. Och en kväll, med M nära.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4