Idag har jag fått känna mig lill-liten igen.

När pappa kom och hämtade mig på skolan (praktikplatsen alltså;)), skjutsade mig hem och sa lägg dig och vila en stund du.

IMG_5904

…Samtidigt som han gjorde upp eld och sedan pös ut i hardcore-gymmet och tränade. Jag tände huset fullt med ljus och sedan la jag mig i den finaste soffan jag vet och gjorde precis ingenting. Mamma kom hem och vi åt middag tillsammans. Bara vi tre. Den där bröd-cravingen, den har hela familjen lagt på minnet. Jag möts av det ena goda brödet efter det andra. Tackarr.

IMG_5905

Sen hade jag bestämt mig för att träna, men hann bli så trött efter maten att jag var supernära på att banga. Men så såg jag framför mig, hur skönt det skulle vara efteråt. Så jag drog på mig träningskläder och struttade iväg, mot cykeln. Den som inte rör sig framåt fastän man trampar som en idiot. Så fort jag fick musik i öronen och pulsen började stiga, då var peppen där. Svetten skvatt och vips var jag färdigtränad.

IMG_5919

Belöningen blev en skön och varm dusch. I den där duschen som är så stor, att man tror att man står ute i ett varmvarmt sommarregn. Det, och ett gäng juldoftande mandariner. Och ett återvändande till soffan. Belöning som heter duga.

IMG_5901

Att vara hemma, bara jag, hos mamma och pappa. Det får mig att känna mig lill-liten igen. Jag är 23, precis. Men ibland är det skönt att få känna sig som 8 igen. Pappa hämtar på skolan och mamma serverar god middag.

Åh.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4