Idag är det söndag.

IMG_5968

Jag känner mig alldeles stormig i kanterna. Och det är faktiskt inte så konstigt, för natten har varit helt galen. Jag trodde att taket skulle lyfta och att träden skullefalla. Taket lyfte inte, men träd har fallit, växthusrutor har rymt och utemöbler har bytt plats lite hejvilt. Jag och Tore-hunden var vakna flera gånger. Fullmånen liksom stirrade på oss och det kändes lite som att vi var med mitt i en läskig film. Så, dagen startade tidigt. Jag satte dubbelsats av mitt favoritbröd igårkväll, så det var liksom lika bra att börja baka ut det ändå. Och en morgonpromenad med Tore tog jag också.

Söndagsfrukostar. Med nybakt bröd, god juice, ägg och en massa pålägg. Jag älskar såna!


IMG_5970

Kalljäst bröd, med linfrön, solroskärnor och morötter i.
IMG_5985

Lille H diggade mosters bröd! Yes 😀

Och ja. Jag vet att klockan är två och att det var morgon för längesedan. Men på grund av stormen har jag inte kunnat dagboka förrän nu. Du får tänka dig att klockan är halv elva på förmiddagen nu! Efter frukost och lite fix så drog jag ut med Tore igen. Soligt och tokblåsigt. Efter att vi gått så stannade vi ute. Kastade pinna (ååh, vad roligt! Tyckte en av oss…) och pysslade ihop något fint av lummern jag plockade igår (ååh, vad roligt! Tyckte den andra av oss…). Jag kanske visar sedan. Pysslet alltså.

Nu är jag i alla fall hemma hos mamma och pappa igen. Om en stund kommer en älskad och efterlängtad bästa vän, och hälsar på. Jag längtar! Hoppas Liten tänker bjuda henne på en spark eller två. <3

Vi hörs senare!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4