Det var den måndagen det!

Gasen i botten hela dagen. Enligt praktikuppgiften för denna period, så ska man sträääääva efter att undervisa 8 lektioner i veckan. Om jag säger såhär; bara idag, har jag haft 6 stycken. 😉 Japp. Min boss kör hårt med mig.  Och Jag är mallig och stolt över mig själv. Det får jag vara. Jag var nervös innan detta tåg började tuffa, men för varje dag och för varje vecka så känns det bara bättre och bättre. Sen har jag ju världens bästa handledare också. <3

Efter middagen så spreds vi åt olika håll. Träningar härs och tvärs. Hockey, zumba och här hemma, rev jag och systerdottern av ett tabatapass. Måndagsträning alltså. Jag har väääldigt svårt att vara utan den. Überbra start på veckan!

IMG_6052

Nu ska det slurpas smoothie här.

ÖNSKAR DIG EN GOD KVÄLL!

Kram/Lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4