Hej i kvällen!

Kära nån, vad jag har varit trött idag. Hela dagen. Redan i morse kände jag o no, det här gruslasset blir svårt att skaka av sig, inte ens kaffekoppen hjälper. Efter att undervisningsdagen var över för mig så tvärsomnade jag i bilen en stund. En powernap gjorde susen för att jag skulle piggna till lite. Medan Storan var iväg på möte så fick jag sån där lyxig tid för mig själv. Jag gick och simmade.

Tänkte , innan jag hoppade i plurret, att idag blir det inte så många längder. Men så fort jag var i vattnet och började simma, så bara njöt jag och sa till mig själv bara tio till, bara tio till  en hel hög av gånger. Men efter 1500 meter var jag redo att stiga upp och trippa in i bastun. Alltså… en tisdag med lyxig guldkant. Tacksam.

IMG_6058

Och nu är det kväll och tröttheten har slagit sig ner i allas kroppar. Det är kolsvart ute och snön föll ifrån den mörka himlen för en liten stund sedan. Jag njuter av att vara just här, samtidigt som jag räknar ner dagarna tills jag ska få krama på M. Eller Hunksson, som lille H säger.

(Sorry M att jag ”utpressade” dig här inne, i morgonens inlägg. Det var iiiiiinte meningen 😉 Men nä, någon kattunge blir det inte nu. Om vi hamnar i ett hus någon gång, då.)

En tisdag. En trött tisdag. Med massa musik, en herrans massa simmade längder, lite snö och en nedräkning, på toppen liksom!

HOPPAS DIN TISDAG VARIT FIN!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4