Helt plötsligt är det torsdag.

Det är storm utanför fönstret. Och inne händer ungefär samma sak, skulle man kunna säga. När jag vaknade i morse kände jag mig lite som stormen själv. Orolig i kroppen liksom. Utan någon anledning jag kunde sätta fingret på, sådär som det kan vara ibland. Du vet.

Tur är det då att jag har mitt älskade vindskydd. Han som håller om mig hårt, säger lugnande ord, är näranära och säger Du vet att du är det bästa jag vet, va? 

Ja och ungefär där, mojnar stormen och kvar är  bara en fläktande vind.

IMG_6388

Att träna, är också något som alltid får mig på bra humör. Idag var både M och träning nödvändiga. Så, under tidiga morgonen har vi kört ett grymt träningspass här hemma. Hela lilla familjen. Jag kände mig stark som en oxe.

IMG_6385

Med svetten som droppade, försvann den sista lilla klumpen i magen och jag är nu redo för den där torsdagen. Den med en storm utanför fönstret.

Ta hand om Dig!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4