Idag händer det grejer hos la familia pequeña!

IMG_6440

Det plockas granris och tallkottar. Stjärnor hängs upp i alla fönster. Pumlor sätt i granriset. Adventsljusstaken preppas med mossa och grejs, inför morgondagen. Nejlikor stoppas i apelsiner. Kola kokas. Allt på samma gång.

IMG_6463

Det är pyssel-lördag så det sjunger om det, och jag bara älskar det! Okej, jag älskar det, förutom när det klatrar sig för mig. Då säger jag såna där mindre vackra ord som mannen undrar mitt i skrattet;  vem har lärt dig alla dom där orden? Jamen, när det inte går som jag vill på direkten eller när händerna får någon slags allergisk reaktion, svider som svin och blir som två tjocka, prickiga bollar av granriset.. då är det ju halvkul 😉

IMG_6465

IMG_6477

Men vi har pausat ifrån pysslet också. För att gå ut och få kinderna bitna av dom där två minusgraderna som hänger i luften. Och för att fånga dom där solstrålarna som man bara vill stoppa inom sig. Och sen har det tränats också. Så den där träningsvärken jag redan hade har fått sig ytterligare en svängom! 

Pyssel-lördag alltså. Älskart!

Hoppas att Du har det bra där du är!

Kram/lillafrun
 

 

G-VMBJT57ZE4