God lördag! 😀

Jag hade tyyp världens tråkigaste fredagskväll igår. Jamen alltså, en sån som tycker om att babbla non-stop, fungerar inte superbra helt solo. Visst, det funkar att prata med sig själv en stund. Men sen blir det för tråkigt, när man får så givna och medhållande svar. Så, jag somnade. Och när jag vaknade i morse, då låg det en man och snusade mig i nacken. Min. <3

Så sedan tidigt i morse har jag fått babbla och M har fått skratta. För nä, det är inte alltid helt logiska saker som kommer ur min mun när det dessutom är saker som jag sparat på att få berätta. Det kan bli snurrigt. Och pratar man föör mycket, samtidigt som man gör något annat, då kan gröten blir jädrigt salt. Kom ihåg det.

Och i år verkar vi vara grymt julkalender-trogna också. Så frukosten intogs framför den idag med. Mysigt! Efter den, hade vi bokat in en träningsdate, så det var bara att lyda vår överenskommelse. Ett svettigt pass tabata, en lördagsmorgon. Hurtigt faktiskt!

Och med en hög av lussekatter, lillafrun-bredda mackor, kaffetermos och pussmärken på kinderna, så har mannen dragit iväg ut genom dörren. Nu, igen. Men ja ä inte bitter….. 😉 Nä, inte på en fläck faktiskt. Jag är stolt och glad. Dessutom är det svinkallt ute idag och solen verkar vara på väg fram, så en promenad då kinderna blir sådär rosiga, en sån får det bli. Och i eftermiddag ska jag iväg på något coolt. Jag vet inte riktigt vad, faktiskt. Men mysigt kommer det garanterat bli. Jag får berätta mer om det efteråt, helt enkelt!

IMG_6776

Vi står alltid i fönstret och skickar slängpussar och formar hjärtan åt varandra, innan han traskar mot bilen. Fååånigt va? 😀 Men härligt. <3 

Nu kör vi, lördag!

HA EN BRA SÅDAN!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4