Idag vaknar jag med en bomullskänsla i magen.

En tredagarshelg har varit så himla skönt. Eller jag menar, äär, så himla skönt. Det är bara söndagmorgon och jag har en helmysig dag framför mig. Jag och tjejerna ska ses och hålla vår årliga tradition levande. Det kommer vara sött, hysteriskt varmt och gott. Laddar upp, det gör jag och mannen genom mysfrukost framför julkalendern. M hade handlat när han kom hem igårkväll, bland annat julskinka ifrån charken. Frukosten idag blev alltså tomtegröt och skinkmacka. Och jag behöver väl inte säga så mycket mer än så?

IMG_6826

IMG_6827

Det andra ljuset är tänt, andra söndagen i advent.

IMG_6830

Söndagfrukost i soffan. Livskvalité. För mig.

IMG_6832

IMG_6833

Nä, jag måste gå och fixa mig en skinkmacka till. Helt klart!

Önskar Dig en fin Andra advent!

Kram/Lillafrun

G-VMBJT57ZE4