Hej i torsdagen!

Idag är jag glad.

Glad för att jag har den där helt fantastiska julkonserten, som jag var på igårkväll, kvar i kroppen. Glad för att jag kan skratta för mig själv, åt dom drömmar jag drömt inatt.  Det låter som en nyårsrevy ungefär, tyckte mannen när jag försökte återberätta i morse. Jag hann bland annat vara iväg på en snorkelresa med min morbror S och moster G, mamma och pappa. Vattnet lutade vilket var hysteriskt drygt, eftersom vi dessutom bodde däri.  Men pappa var i vanlig ordning überpositiv och påstod att det där skulle man vänja sig med, efter ett par dagar tänker man inte på det. Och föda barn har jag också hunnit inatt. Och glömma bort att amma under dom första dagarna. Men, jag kom på det till slut. Och det var ju tur. Ja, och sen är jag glad för att jag varit ute på en morgon-pw med bra musik i öronen. Och allra gladast, det är jag nog för att jag idag gör mina sista grejer i skolan innan jul. Nu har jag det bara runt knuten. Jullovet.

bild 3 (1)Isigt och halkigt. Med broddar tar jag mig fram överallt. Idag upptäckte jag att vi vuxit. Jag och Liten alltså.

Nu ska jag sticka iväg upp på skolan, hejjahejja!

HA EN BRA TORSDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4