Nu är det sådär perfekt kaosigt här hemma.

IMG_7094

Huller om buller står det påsar med julklappar, väskor  proppfulla med kläder, för både inne och utebruk, träningsgrejer, hemkokta karameller, hantlar, ännu lite mer julklappar, en gitarr, en fiol. Ja, som du förstår så är vi är på väg söderut, mot vackra höga kusten. Inte precis nu. Men imorn.

När M kom hem ifrån jobbet, gjorde vi high five och sa grattis till varandra; nu är det tusiken jullov på riktigt. Åh, jag älskar att vi ska vara långlediga tillsammans. Något avbrott för jobb för M, men ändå. Hemma, bland familj och vänner, massa mat, vila, gulliga syskonbarn, pappas hardcore-gym, finaste byavägarna för långa promenader och den där känslan av att vara lite liten igen och få komma hem till mamma och pappa, precis som man är. Underbart.

Efter middagen firade vi in ledigheten med att gå ut på en lång pw, som vi avslutade med att gå en hejdå-runda till alla godingar här i norrnorr som vi inte kommer träffa på några veckor. Sen har vi gjort sånt där roligt (roligt som i oroligt); packat, städat ur kylskåpet, tömt insamlingen, tagit bort granriset och så vidare. Och nu är det klart och dagens ska avslutas med en blåbärssmoothie. Gott!

IMG_7097

Innan vi åker imorn, ska vi först till ett favoritställe. Jag längtar.

GODNATT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4