Nu är vi framme!

Ja, det är vi!

Jag och mannen gjorde resan som en roadtrip och stannade till både i Skellefteå och Umeå påväg söderut. Jag ”råkade” få med mig en superfin mammaklänning som jag ska använda under jul, (Glittrigt värre! :D) en lunch på något ställe jag inte kommer ihåg vad det heter och ja, resan blev mer en utflykt än bara en tråkig resa. Sånt gillas!

Vi landade hemma i min lilla hemby i eftermiddags. Pappa och Tore-hunden stod beredda i dörren med kramar och skäll. Du kan nog räkna ut vem som delade ut vad. Middag fick vi också. Sedan hoppade vi in i en dusch och gjorde oss konsertfina.

IMG_7119

Tog pärlan in mot staden, mötte upp mamsen och gick på en helt fantastisk julkonsert med Kramfors Kultursskolas elever. Stolta tuppar var vi allihopa, när båda mina syskondöttrar uppträdde och såklart älskade Storan som stod och viftade och spelade och var med mest överallt. Tänk av vi alla fyra systrar är lärare, (ja okejdå, jag är inte riktigt färdig ännu. Men snart!). Det är lite smågalet, och väldigt roligt!

Det är så härligt att vara hemma och träffa familjen. Yngste mannen i familjen, Lille H, undrade Men, vaj haj du din bäbis!? Han hade nog tänkt sig att den skulle vara utanför magen denna gång vi ses. Och ja, jag håller med honom (fast nä, stanna där inne ett tag till!!) Nu längtar vi efter Liten, allihopa. <3

Nu väntar kvällsfika á la mamma-style. Om du visste vad det innebär, så skulle du vara avis. Så jag säger inte mer än så 😉

IMG_7127Hemma, bland en massa älskade. Man kan inte ha det bättre. <3

GODNATT!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4