IMG_7130

Det är smått förundrande.

Hur man, så fort miljön byts, måstena och den tuffande vardagen hamnar på många mils avstånd, bara slappnar av. Jag känner mig lite som kola i kroppen. L-E-D-I-G-T.

Sovmorgon. Långfrukost, som precis är över. Ett korsord. En kaffekopp. Ett par alldeles för stora skor, mannens senaste vrålköp. En kamera. En väg. En sol.

IMG_7139
IMG_7138

Den här veckan har jag mellanvecka i träningen. Inga hårda träningspass alltså, bara pw´s. Jag måste leva som jag lär, säger M med kärlek och bestämdhet. Okejdå. Jag är en hejare på att träna och äta. Att vila, det hoppar jag gärna över. Smusslar gärna in träningspass, utan att det märks liksom. Men han är inte dum, den där M. Polisen. <3

IMG_7142

Nu ska jag gå ut i det makalöst vackra vädret. Nej, inte i dom där skorna. I snabbskorna, med broddar på, så klart! Kanske rycker jag åt mig ett par stavar. Jag är sugen på det. (Och sen låtsas vi att det inte räknas som träning. Perfekt.)

IMG_7151

IMG_7162

Önskar DIG en fin dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4